Pahare

Pahare din carton – Simplu, eficient, ecologic…

Daca doriti sa fiti  in pas cu timpul, doriti o mai buna plasare a marcii producatoare pe piata sau sa faceti reclama unei cafenele, doriti sa primiti marfa cu o optima concordanta calitate – pret, pledati pentru un mod de viata sanatos si va preocupati de mediul inconjurator, atunci paharele din carton oferite de “Tinkoff” – este alegerea Dumneavoastra!!

Asadar, ce poate fi mai simplu decat paharul din carton?, doar tehnologia sa de productie. Se ia o coala de hartie pe care in prealabil s-a imprimat un desen, se roteste in jurul formei, se sudeaza pe margini, apoi in conusul format se introduce fundul de forma rotunda sudandu-se din nou si ca urmare in mainile D-stra apare o adevarata opera de arta.

Paharele oferite de societatea noastra pot fi utilizate atat pentru, bauturi calde-fierbinti cat si pt. cele reci. Paharele de corton pot avea capacitate cuprinse intre 100 ml si 550 ml. Toate paharele dispun de capace atata pt. bauturi calde-fierbinti cat si reci.

Pentru clientii intereseati de pahare din carton personalizate cu sigla proprie, cantitatea minima de comanda este de 30 000 buc.

Posibilitatea imprimare maxim 6 culori sau policromie.

Termen de livrare 30 de zile la lansarea comenzii ferme.

Pentru oferta va rugam sa expediati o cerere la urmatoarea adresa de mail: office@tinkoff.ro

Pentru cei interesati de pahare din stoc cu sau fara personalizare generica, va rugam sa vizitati pagina de comenzi on line sau magazinul nostru on line: www.paharedincarton.ro

Societatea noastra poate  livra pahare cu perete dublu si craponat cu capacitate de 250si 350 ml.